bloglovin

Lite uppdatering

Dags för lite uppdatering kanske?

Igår var jag med Josse på fotomaraton eller vad det nu hette. Jätte kul var det! Man skulle ut och fota olika teman i stan. Jag blev väl rätt nöjd med bilderna men det var ju inte det som var huvudsaken, det var ju mest för att göra något kul. Jätte kul var det, Tack Josse för en superdag!

Sen gick jag en låång jätte mysig promenad med Hanna och Messi, hennes kusins hund. Vi gick till hundstranden (det är rätt långt) och badade med honom. Super mysigt och fint väder, tack Hanna för en jätte mysig promenad!

I morgon åker vi och kollar på en till häst. 5:e hästen vi är och kollar på. Vi får väl se hur det går...
You are and will always be the best ♥

Herman

Eftersom att Herman är den enda hästen jag rider nu tänkte jag att ni kanske vill veta lite om honom?
Herman är en valack född 1990, alltså är han 21 år nu. Han står i ett stall som min kompis Hanna brukar åka till och ibland följer jag med henne och det är då jag rider på honom.
Han är 170 cm hög. Han är e: Ganesco och ue: Hertigen
Egentligen vet jag inte så mycket om honom mer än att han har tävlat lite dressyr förr men att det inte är någon som rider honom nu. Så det är bara Hanna som rider och ibland jag eller någon annan som följer med. Han är verkligen världens mysigaste häst.
Hanna och Herman, bild från Hannas blogg (Hanna säg till om du vill att jag ska ta bort den)

Lite ovisade bilder

Idag var jag med Hanna i stallet igen. Jätte kul var det! Jag red på Herman som vanligt men han var lite trött idag. Inte så konstigt, han är ju ändå 21 så det är klart att han inte är som han var i sina bästa dagar. Vi "longerade" också världens gulligaste shettis Oliver. Han var inte alls sugen på det så vi gav upp. Jag kom på att jag har lite bilder från första galoppen med honom. Det var första galoppen under ryttare han gjorde på väldigt länge så han var väldigt glad då.
Jag vet att min sits är jätte dålig. Men gången efter provade jag att korta stigläderna ett hål och då försvann stolsitsen. För långa läder i en hoppsadel eller vad det nu är kan man väl inte direkt säga är det bästa...

Tillbaka

Nu har jag haft en väldigt lång bloggpaus och det har faktiskt varit riktigt skönt. Men man saknar verkligen att få skriva av sig allt vad man tänker. Så jag kommer fortsätta igen men den kommer nog inte vara lika aktiv som den har varit förut.

Bloggpaus + bloggfödelsedag

Jag tar bloggpaus ett tag nu. Vi får se när jag kommer tillbaka. Förresten fyllde bloggen 1 år igår. Eller ja, idag nästan eftersom att det första inlägget bara var ett sånt där vanligt "välkommen till min nya blogg"-inlägg. Är det värt att fira? Nja... Knappast va? Men om man tittar tillbaka, 1 år och 817 inlägg senare är jag verkligen en helt annan människa. Allt har ändrats och livet har vänts totalt upp och ner. Här kan du läsa det första inlägget.
I will love you forever and always. Even after the end. ♥

När hösten kommer...

DU är perfektion för mig. Du kommer för alltid finnas i mitt hjärta, även om ditt snart slutar slå. Jag har fått låna en ängel som jag snart måste lämna tillbaks. Du är bäst älskade ponny, det kommer aldrig finnas någon som du. Nu har vi vår sista sommar tillsammans, våra sista dagar/veckor/månader. Jag fick ge dig lycka och kärlek, du har gett mig allt någon på jorden kan ge mig. Slutet närmar sig, men min kärlek till dig kommer aldrig ta slut. Du har hela mitt hjärta, när du går tar du det med dig. Jag älskar dig Lazda, världens finaste ponny ♥


När höstlöven faller faller mina tårar för dig. När hösten kommer tar du dina sista andetag...

Helgens händelser

Igår var Hanna hemma hos mig. Och hennes lillasyster eftersom att Madelen (min lillasyster) och Hannas lillasyster också är vänner. Jätte mysigt var det!

Annars börjar jag nog komma in i en dålig period igen... Fast ändå inte på något konstigt sätt. Vi har hittat några hästar vi ska åka och kolla på. Och då börjar jag som vanligt tänka. Och verkligheten äcklar mig verkligen. Det är så sjukt att kunna bestämma över någon annans liv. Eller vi har ju inget val eftersom att hon inte kan bli frisk men ändå. Min tränare hade berättat för mamma att hon också hade haft en sån häst hon verkligen älskade. Och hon saknar fortfarande den hästen, 15 år senare....

Upplyftande! Och det blir ju verkligen inte bättre av att Lazda visar sin kärlek till oss mer än någonsin. Detta är så sjukt jobbigt, om någon av er bara visste hur hemsk det här är. Många kanske tror att jag har kommit över det. För det syns kanske inte på mig. Men vissa har lätt att gömma sig bakom en mask. Det har jag... Jag kanske skulle ta och bli skådespelare så många "roller" jag kan ha ibland...
En annan oredigerad favorit från sist vi hade med kameran.

All I need is you... ♥

Nystart...

Oj vad det har blivit dålig uppdatering här nu... Haha Frida idag: Hallå Elin, din blogg är ju helt död?!
Men jag har inte direkt varit sugen på att blogga faktiskt. Dessutom har jag ingenting att skriva om. Jag gör inte så mycket på dagarna, mest chillar runt och gör ingenting. Åker till stallet på kvällen. Åker hem igen. Äter. Sover.
Det blir väl inte så kul att läsa om eller hur?
Ni vill se bilder från fotningen. Självklart ska ni få se några av dem, jag har bara inte orkat redigera dem ännu.
Ibland får jag riktiga blogg-ryck och börjar skriva olika åsiktsinlägg men när jag väl börjar sitter jag där med ett tomt inlägg och vet inte hur jag ska formulera mig.

Så antagligen börjar jag nog om på nytt snart. En helt ny blogg. Fast lite annorlunda, lite mer för min egen skull och så. Den här bloggen har ändå nästan inga läsare så det känns inte så värt att lägga ner massa tid till att försöka när det ändå inte är någon som läser den. Fast jag tror att jag väntar tills Lazda är borta... Som en nystart. Verkligen lämna ALLT bakom mig. Fast jag hade gett bort allt jag äger för att få ha kvar Lazda...
Men om man bortser från det ska det bli skönt att starta om. Och det gäller nog bloggen också. Den tillhör mitt "gamla" liv alldeles för mycket. För ingenting är som det var förr. Allt är/kommer bli annorlunda. "Nya/nyfunna" vänner (eller ja, de flesta var ju mina vänner förr men jag har lämnat en annan bakom mig och det har öppnat så många nya möjligheter), ny häst, ny Elin (bättre självförtroende) och ny blogg då. En nystart helt enkelt.
FAVORITBILD Tack snälla mamma som fotar så fina bilder på mig och Lazda!

Aj aj

Här är resultatet av att ha försökt klippa kaninernas klor... Två stora rivmärken på handleden. Riktigt fint! Så kan det gå om man har en halvvild kanin som gör allt den kan för att slippa att få klorna klippta...

Lite uppdatering

Hejsan på er. Som ni märker är det inte direkt någon bra uppdatering här. Men det är ju sommarlov!
Största delen av dagen har spenderats i solen, på en filt i vår trädgård. Inte helt fel. Synd bara att man är en typisk blek svensk som aldrig blir brun. Men men, jag jobbar på det ;)

Livet är som det har varit nu några dagar sen konfan slutde, sommarvärme som gillas och all tid i världen till att göra precis vad jag vill. Helt okej! Synd bara att Lazda är som hon är... Alltid är det något som drar ner livet från att vara perfekt till att bara vara en grå, trist och typisk svensk lagom nivå. Fast i och för sig, detta är inte så lagom heller, det suger att hon är sjuk...
Vår kanin Maja

Trött som en ?

Idag har jag inte gjort någonting alls. Jag vaknade 20 i 11 (!) av att telefonen ringde. Då hade jag sovit i ca 11 timmar. Sen har jag varit trött nästan hela dagen. Ja ja, man måste ha några slappdagar ibland.

Igår var jag och fotade som ni vet. Det är riktigt svårt att fota med ett 18-55 objektiv och dessutom var det i ett ridhus... Men de andra tyckte att mina bilder blev bra och det är väl det som räknas. Efter det följde jag med Hanna till hennes stall och red lite på Herman. Barbacka denna gången. Det var jätte kul som vanligt. Men nu ska jag sova igen, jag är fortfarande sjukt trött!
Förresten, snart har bloggen varit igång i ett år.
En jätte gammal bild, en av de första jag la upp här. Fotad med min lilla Sony kamera ;)

Sunday

Idag tog jag en sovmorgon. Det var skönt, jag har nästan inte fått en enda sovmorgon sen skolan slutade.
Senare ska jag ju fota som ni redan vet och Hanna följer med! Jag är riktigt taggad, det ska bli super kul!

Igår var det ju konfirmation. Det gick jätte bra fast det var riktigt varmt i kåporna... Fina presenter fick jag också och allt var bra. Vår egengjorda låt gillades av alla, jag skrattade så sjukt mycket när vi sjöng den haha. " Han steker med glasögon på" var en textrad i vår låt om prästen och ledaren, haha.
Kan ni gissa vem som är jag?

Konfirmation idag då

Jag är faktiskt inte så nervös för idag. Bara lite inför teatern eftersom att vi nästan inte har fått träna någonting på den... Men men, skit samma det spelar ju ingen roll hur det blir egentligen. Dessutom har vi en sjukt rolig grej vi ska göra på slutet. Bilder kommer säkert i kväll eller i morgon.
Förresten, i morgon ska jag på mitt första "fotojobb". Eller jobb och jobb, de frågade om jag ville vara där och fota och det är klart att jag vill! Jag ska fota akademiska ridgruppen när de har uppvisning i morgon. Det ska bli riktigt kul faktiskt! Synd bara att man inte har ett längre objektiv... Jag får väl beskära dem senare i stället.
Nu ska jag fortsätta tagga inför dagen, jag ska vara i kyrkan klockan ett.

Hemma

Tjenare på er! Har ni haft det bra denna veckan eller? Det har jag i alla fall. Vi har haft ett sjukt roligt läger. Eller ja, tiden när vi läste var väl inte så jätte kul men allt som hände där i mellan. När alla paddlade ut med kanoterna i sjön och badade med flytvästar och kläder, när vi satt på ett café och läste böner och sjöng psalmer så att alla kollade på oss, när jag och Louise satt och åt en hel låda jordgubbar i skara, när vi var på skara sommarland och ja, vi har haft sjukt roligt. Idag är sista dagen och vi har övat inför i morgon. Nu ska jag städa mitt rum inför i morgon och åka till Lazda som jag inte har träffat på fyra dagar. Sen kanske jag hinner med att träffa några vänner men vi får se!
Söt liten bild på min kanin Tussan