bloglovin

Tråkigt väder.

Hoss mig blåser det och regnar en aning mycket.. man riktigt hör hur det blåser vad är sommaren? vad tog den vägen? jag känner mig som jag sitter i mitt rum på en höst. Ett träd håller på att rasa hoss mig usch haha jag sa till min brosa. HALLÅÅÅ TITTA HÄR! han sa: DET ÄR JU BARA GRENARNA! jovisst det var det ju också? när mamma och pappa kom hem så sa jag hahah det ligger snart på marken ;( men dom stötter upp det med nått. Jajaa sen ska jag och min familj se på ´Bröllops fotografen´ den verkar vara både rolig och bra! Hahah tänk om det regnar hoss elin stackars dom -.- men nu ska jag fixa min design på min blogg!
Pussss ^^
Lizasfoto.blogg.se (jag) kommer skriva tills på söndag sen får ni elin tillbax!
Elins jordgubbar tog den eftersom hon har redan haft den så repris ;)
ELINS BILD FÖRBJUDET ATT KOPIERA!

GoKväll!

Hej nu sitter jag och tittar på The simpsons The Movie Och har nyss startat min nya blogg om ni vill besöka den! Lizasfoto! ;) Hahahhah vet ni? jag behöver ränsa min data med bilder harredan ghort det i PHOTO men ska göra det i mapparna med och skrivbordet är redan fullt hahahah ^^ <3 Hoppas elin tar massor av kort till er läsare som hon lägger ut sen!
godnatt! /Liza

Becca här!

Nu är det jag Becca på http://isjustbecca.blogg.se som bloggar här tills på söndag! Eftersom elin är i en stuga nu och har ingen bredband där. Så Hejhej på er Elins läsare! vad ska man skiva? ^^ i går var jag iallafall inte hemma men det läser ni ju på min HAHAAHAH!! Elin sa inte något speciellt som jag skulle skriva haha så skriver la lite då.  Idag regnar det en massa fast det är skönt ute ändån. Min katt sitter vid mig och försöker hoppa upp på en stor hylla men nej det får han inte! JO vad tycker ni om ELINS blogg dårå? :) hoppas ni gillar hennes. Detta är inte så stort inlägg men lägg en kommentar iallafall på hennes blogg!
// Becca http://Isjustbecca.blogg.se/ ^.



Bilden är förbjuden att kopiera denna har jag REBECKA TAGIT! © http://Isjustbecca.blogg.se/
elin du får låna denna :)

Sent

I morse gick jag upp vid åtta och skulle följa med Josephine till hennes häst. Sen har jag varit med henne resten av dagen så det är därför jag inte har uppdaterat. Vi har badat idag igen =) I morgon åker vi till mormor och morfars sommarhus och kommer hem på söndag. Becca kommer skriva på bloggen så länge för dom har inget internet där.

Stranden =)

Nu har jag kommit hem från Josephine och vi har varit på stranden nästan hela tiden. Vattnet var helt klart och det var inte en enda manet. Det var ganska kallt men det var skönt när man väl hade doppat sej haha. Vi valde att vara på stenarna/ berget i stället för sanden för då var det inte så lång grunt. Det har varit jätte fint väder och himlen har sett ut ungefär som på bilden =)
© IsJustElin.blogg.se foto av Elin

God morron =)

Senare idag ska jag till en kompis som heter Josephine =) Det är jätte fint väder idag också. Jag måste berätta en rolig grej som hände för några dagar sen när det inte var fint väder. Det hade blåst, regnat och åskat jätte mycket på natten och på morgonen när vi satt och åt frukost såg jag någonting som hängde ner från taket. Jag trodde att det var en fladdermus och jag gick ut och kollade men då var det en fågelunge som hade ramlat ner från boet och klamrade sej fast med näbben och klorna. Vi tog ner den men den klarade sej så klart inte ändå. Men jag hann i alla fall ta en bild med pappas iPhone.
© IsJustElin.blogg.se foto av Elin

Bloggtips

Kolla in denna fotobloggen av Becca. Hon tar jätte fina bilder! =)

Fint väder =)

Igår var det jätte kallt ute. Det var bara typ 15 grader. Men idag är det mycket varmare! =) Haha när jag och en annan i stallet var ute och red igår var det två små tjejer som följde efter oss på sina cyklar. Varje gång vi rider den rundan så kommer dom fram och ska klappa och fråga vad dom heter. Haha det är lite gulligt men det kan vara lite jobbigt för hästarna blir ju rädda... Det är ju fint väder så jag kanske åker till stranden sen jag får se =) Bilden är tagen på stranden med Becca.
© IsJustElin.blogg.se foto av Elin

Lazda

Nu har jag varit hos Lazda och ridit lite. Hon var piggare idag haha =) Och här är ett foto på henne som jag lovade. Det är taget för ca ett år sedan.
© IsJustElin.blogg.se foto av Elin

Stallet

Nu ska jag till stallet och rida igen =) Har inte hunnit ladda upp någon bild på Lazda men det kommer senare. Här är en liten bild på korna i hagen bredvid i stället. =)
© IsJustElin.blogg.se foto av Elin

Bio =)

I går kväll jag jag, mamma, pappa och min lillasyster på bio. Det var meningen att vi skulle se på Shrek men vi hade inte bokat några biljetter så det fick bli en annan film. Det fanns inte så jätte många att välja på som min lillasyster fick se så det blev Eclipse. Den har jag redan sett en gång men det är så bra att jag ville se den igen haha =) Någon annan som har sett den?
© IsJustElin.blogg.se Bild från google

Hemma igen

Hejsan, nu är jag hemma igen. Jag har varit och kollat  på dressyr/hopptävling. Och så har jag ridit på min häst för första gången på jätte länge! =) =) Haha hon tyckte det var jobbigt även om jag bara skrittade... Här kommer en annan bild jag tog hos Becca. På en humla... eller ett bi. Vet inte riktigt =) Senare i kväll ska jag och min familj se på bio. Det ska bli kul =)
© IsJustElin.blogg.se Foto av Elin

Early Morning...

Nu ska jag iväg och kolla på dressyrtävling. =)
© IsJustElin.blogg.se

Nu är jag glad =)

Nu har jag varit hos en osteopat med Lazda ( min ponny ) för hon har en skada. Men... Nu är den läkt! Hon hade bara en liten skada kvar men den tog han bort och i morgon får jag rida igen. Jag har typ inte ridit på hela sommarlovet...
Och så passar jag på att visa några av bilderna jag och Becca fotade på stranden i går. Länk till Beccas blogg hittar ni i Bloggar jag läser.
Havet och lite av land
Vågorna
En av dom 19 svanarna som var där
Lite stenar
Och den fina stenmuren som fanns där
© IsJustElin.blogg.se Bilder av Elin

Godmorgon =)

Nu har jag precis vaknat och ska gå ner och äta frukost. Flingor och fil blir det. =)
© IsJustElin.blogg.se

Godnatt =)

Nu ska jag snart sova när jag har kollat lite på friidrott =)
© IsJustElin.blogg.se

Headern!

Headern är här! Tack för hjälpen Becca =) <3 Vad tycker ni om den?
© IsJustElin.blogg.se

Hos Becca =)

Just nu sitter jag hos Becca och försöker ladda upp headern. TinyPic är väldigt segt! Men den kommer nog lite senare idag. Vi har varit på stranden och fotat på vattnet, fåglar och lite sånt. Blev väldigt nöjd, kommer bilder senare i dag eller i morgon. Det är synd att kameran inte har bluetooth för jag glömde ju så klart sladden från kameran till datorn hemma... Smart är jag som vanligt =)
© IsJustElin.blogg.se

Becca snart =)

Just nu gör jag i ordning mej för att snart åka till Becca och fota och bada lite =) Jag ska bara städa hos Tussan och äta lite först. Vi kanske ska åka till havet och fota lite. Kommer bli kul. Bilden är tagen av mej hos Becca för att tag sedan. Kanske inte den finaste men... Har inte hunnit lägga in dom nyaste på datorn...
© IsJustElin.blogg.se Foto: Elin

Sitter i trädgården...

Nu sitter jag ute i trädgården och försöker ladda upp bilder med världens sämsta bredband. Täckningen är väl inte den bästa... Men men. Det är i alla fall jätte skönt ute =) Och jag känner att jag blir mer och mer sugen på jordgubbar! Mmm det är nog det godaste som finns. Någon annan som gillar jordgubbar?
© IsJustElin.blogg.se Foto: Elin (jag)

Friidrottstävling i Halmstad

Idag var jag och kollade på friidrottstävling i Halmstad. Och det var lite kul för Carolina Kluft (stavningen...) var där! Stackars henne som fick skriva autogtrafer hela dagen.
© Bild från Google

Dålig updatering...

Ja, jag vet att jag har uppdaterat dåligt men... Det är sommar! Så jag har inte hunnit. Men fler bilder kommer nog senare idag! Ny design kommer också senare. Men stort tack till Becca som har gjort den jag har nu. <3
Ha det bra!
-IsJustElin.blogg.se © på alla bilder

Hos Beckan =)

Denna bilden tog jag hos Beckan för ett tag sen. Jag vet inte vad blomman heter men jag är nöjd med den. =) Jag gillar ljuset.
© Elin

IsjustElin.blogg.se

Fotoblogg!

 

Foto (rebecka) Kompis!