bloglovin

idol

Nu sitter jag och kollar på Idol :) Just nu är det Malin som sjunger :) Men min favorit än så länge är Alice som gick vidare igår :) I morgon ska vi ha skridskor på friskvården. Ganska kul :)

Rast

Nu har jag en liten rast, sen ska vi öva på några sånger vi ska sjunga på någon ålderdomshem eller nåt. Inte så jätte kul direkt men men.. :)

friidrottsdag

Idag hade vi friidrottsdag i skolan. :) Det gick ganska bra. Jag hoppade 1.15 m i höjd, kom trea i mitt heat i 100 m och kastade typ 6 m i kula :D Och så kom stafettlaget trea (av fyra...) Jag hade första sträckan. Nu har jag kollat på halv åtta hos mej och nu ska jag kolla på Idol och House. :D Jag har inte varit i stallet idag för det är mammas dag idag. I morgon får vi sovmorgon!!! :D Vi börjar kvart över nio eftersom våran idrottslärare ska vara på idrottsdag med sexorna, femmorna, fyrorna, treorna och kanske 0-2 också jag vet inte. Så det blir nice haha :D

Rast nu :)

Nu har jag rast :) I veckan kommer nog headern och den nya designen upp :D Jag är jätte nöjd med headern :) Ni får ett litet smakprov från headern :D

:)

Nu har jag fixat med en header :D Men den kommer nog inte idag. Jag ska fixa lita andra saker och sånt med. Så kanske i veckan som kommer eller i helgen :) På tisdag ska vi ha friidrottsdag :) Jag ska vara med i höjdhopp, 100 meter och kula. Mitt rekord i höjdhopp är 1.25 m men det var förra året :) Det ska bli ganska kul i alla fall. Här kommer en till bild som jag fotade för några dagar sen :D
© Foto: Elin (jag) Kamera: Sony cyber-shot carl zeiss

Hej på er :D

Igår var jag med Frida på en fälttävlanstävling i skåne så därför kunde jag inte uppdatera. Det gick jätte bra för dom :D Grattis Frida och Steppas :D Nu ska jag åka till stallet och fixa med lilla Lazda :)

I'm happy

Hejsan! :) Förlåt för den dåliga uppdateringen i går men vi skulle ha matteprov idag och jag var tvungen att öva. Men det gick inte så bra för jag hade sjukt ont i huvudet!! Men det gick bra på matteprovet ändå, jag fick mvg! :D :D :D  Btw jag ska praoa snart och jag har ingen aning om var jag ska praoa, är det någon som har förslag??!
© Foto: Elin (jag) Kamera: Sony cyber-shot carl zeiss Ett av fotona jag fotade för några dagar sen :D

Onsdag

Hejsan :) Nu ska jag snart åka till stallet. Och jag har varit och frågat om praoplats :) Men det är inte säkert att jag kan vara där, jag skulle ring i morgon igen. Igår hann jag äntligen med att fota lite :D Det blev några jag var nöjd med, dom kommer senare i veckan. Förlåt för den dåliga uppdateringen igår... Men jag hade så mycket att göra! Först åka till tandregleringen, sen åka till stallet, sen äta och försöka göra lite matte, sen åka till pappas bror och sälja lotter och sen var jag ute och fotade :) Och sist men inte minst var det ju House igår igen på 4:an!!! Jag har läääääängtat! Så då tittade jag ju på det :) Och gjorde engelska.

studiedag i dag :D

Idag har vi studiedag! :D Jag har varit hos tandregleringen i morse och ska ta ut min tandställning den 22:e november!! :D :D Och så har jag varit i stallet. :) Nu sitter jag och tittar på tv och gör lite matte. I kväll ska jag på konfirmationsmöte. Och jag ska jag försöka ändra designen hehe :) Grattis Liza till över 20 unika besökare igår! :) <3

studiedag i morgon!

I morgon ska vi ha studiedag!! Sååå skönt :D Och på kvällen i morgon ska jag på konfirmationsmöte. Jag ska ju gå på sommaren. Nu har jag varit i stallet. Lazda har ju en till stor blödning i samma muskel som kommer ta lång tid att läka. Inte så kul. Vi hade i alla fall ett litet "stallmöte" för Carro med Wg har flyttat nu så en ny ska flytta in :) Och så fick jag ett kaninhinder av Frida :D Det var jätte fint hehe :) Idag har jag varit hos tandläkaren. Jag hade inga hål :) Jag har faktiskt aldrig haft några hål i mina tänder :) Tur hehe :) Nu ska jag kanske börja på en design i kväll och kolla på halv åtta hos mej. Det är jätte roligt :)
© Foto: Elin (jag Kamera: Sony cyber-shot carl zeiss Detta är lilla Wg som har flyttat från stallet nu

Läxor

Nu sitter jag och gör läxor. Inte så kul jag ska göra lite matte men pappa ska hjälpa mej för jag fattar typ ingenting. Hoppas att ni har haft en bra dag :) I morgon har min lillasyster studiedag och på tisdag har jag studiedag. SKÖNT! :)

Fika

Hejsan :) Nu ska jag åka med hela familjen och fika hos min farmor och farfar. Hittills idag har jag varit i stallet och ja... Typ inget mer hehe :) Senare när jag kommer hem ska jag "springa" lite med Tussan och göra lite matte. Men nu måste jag gå ni får ha det så bra sålänge! Bjuder på en liten sommarbild nu i den mörka hösten :)
© Foto: Elin (jag) Kamera: Sony cyber-shot carl zeiss

Tröööööött!

Jag hann inte skriva något igår kväll. Men det var Super kul med discot för dom små haha ;) Ganska jobbigt bara! Asså dom små barnen som var typ 6-8 år var ju inte lite vilda... Dom sprang omkring och gapa och skrek men dom tyckte nog att det var kul i alla fall. Vi fick in över tre tusen på inträdet och godisförsäljningen haha :) Dom lite större barnen var lite lugnare. Dom var 9-11 år. Jag var jätte trött när jag kom hem vid 11-tiden och jag är fortfarande lite trött. Men det kan också bero på det TRÅÅÅKIGA vädret! Det regnar och blåser jätte mycket. Så nu ska jag sitta inne och göra läxor. Non ska vara inne på måndag tror jag så jag får väl göra klart den nu. På tisdag har vi studiedag!!!!! Skönt med en ledig dag! Och snart ska vi praoa i en eller två veckor och sen har vi höstlov! :)

Disco kväll ;D

Idag ska vi ha disco för 0-2 och 3-5 på våran skola! Det ska bli jätte kul förutom att jag inte kommer komma hem förrän efter halv tolv typ. Och vi ska komma till skolan senast halv 6. Så min kvällsmat blir väl chips eller nåt haha ;)  Nu har jag rast en timme till. Skriver mer senare om jag hinner :)

Skridskor

Nu ska vi snart åka till ishallen och åka skridskor! :D Kul kul! Vi har haft skolvalet också idag... Mindre kul haha :) Och igår lyssnade vi på debatt. Verkligen inte kul! Skriver mer sen!

Beautiful blogger award 2010

Jag har blivit nominerad av Liza (länk i menyn) till Beautiful Blogger Award 2010 :D Tack så mycket Liza!
Några regler för awarden:
- Kopiera awardbilden i din blogg för att visa att du har fått den.
- Tacka och länka till den som nominerade dej
- Nominera sju andra bloggar och länka till dom
- Berätta sju intressanta saker om dej själv
7 "intressanta" saker om mej:
- Jag är allergisk mot ganska mycket. Nötter, katter, pollen och så är jag gluten (kan inte äta vete, råg och korn)
- Min favoritfärg är ljusgrön
- Jag har ridit sen jag var ca 5-6 år
- Jordgubbar och vindruvor är mina favorit bär/frukter
- Det här är mitt 96:e inlägg
- Jag vill jätte gärna ha en hund
- Jag spelar piano och har gått på dans i ca 7 år när jag var liten
Jag nominerar...
Liza lizzierella.blogg.se
Frida friiiidacarlson.blogg.se
Rebecka photosbyrebecka.blogg.se
Isabell isabellpeterssons.blogg.se
Minnie littlesweetangel.blogg.se
Josephine jossexd.blogg.se
Rebecka fotobecka.blogg.se
Det var mina nomineringar :)

Hejsan :)

Nu har jag rast och sitter med Josse, Minnie och Liza :) Snart kommer det nog en ny header med lite mer hösttema :) Började med den igår.

Lite bilder från i lördags

© Foto: Elin (jag) Kamera: Sony Cyber-shot carl zeiss

Har varit hos Lazda

Nu har jag varit hos Lazda :D Hon haltade inte så jätte mycket idag :) Så nu sitter jag och tittar på Ullared och ska börja med lite läxor :) Tänker på dej Liza och Baltazar :'(

Wg

Detta är Wg i stallet :)
© Foto: Elin (jag) Kamera: Sony Cyber-shot carl zeiss

R.I.P Baltazar

I går kväll fick jag ett sms av Liza att hennes lilla söta kanin Baltazar var typ förlamad eller något... :'( Så han ska avlivas nu idag. Stackars Liza och stackars Baltazar. Rest In Peace Baltazar <3 <3 < 3

Bilderna...

Får ni i morgon. För jag hinner inte ladda upp dom nu. Jag måste göra mer No. Och franska och svenska...
Ska kanske göra en design också om jag hinner :D Lite mer hösttema kanske?

Tjuvtitt

Här kommer en liten tjuvtitt från fotningen igår
© Foto: Elin (jag) Kamera: Sony cyber-shot carl zeiss

Bloggfri dag igår

Igår var jag jätte mycket i stallet så jag hann inte blogga något. Nu ska jag göra massor med läxor... Tråkigt :(

Lazda

© Foto: Elin (jag) Kamera: Sony cybershot carl zeiss

Nu är det höst...

... Och äpplena ramlar ner på marken
© Foto: Elin (jag) Kamera: Sony Cyber-shot carl zeiss

Hemma

Nu är jag hemma från triathlon (jag kom hem typ halv två). Vi hade först sandslottstävling och vårat lag skulle bygga World Trade Center. Det gick ju som det gick - inte så bra, det välte hela tiden. Då kom någon på den super smarta iden att bygga det efter att det hade rasat hehe :D Men vi vann ju så klart inte, det gjorde dom som hade byggt colosseum. Deras var jätte fint verkligen! Jag och några till körde mjukisstilen på simningen för det var jätte kallt i vattnet och massor med brännmaneter. Mjukisstilen= gå i strandkanten. :D Nu ska jag göra lite supertråkig No...

:)

Nu har jag varit i stallet och ridit :) Det var kul för Lazda var inte halt :D Så nu ska jag kolla på det sista av Idol och kanske försöka göra lite No... I morgon ska vi ha Triathlon i skolan. Så vi har ju inga lektioner men vi slutar säkert lite tidigare. :)

Klar med matten!

Nu är jag klar med matten så jag bara kan koncentrera mej på Non :D Jag kanske hinner fota lite senare :) Men jag måste göra lite No nu... Vi hade höjdhopp på idrotten idag! Mitt rekord är 1.25 men idag hoppade jag 1.15. Men jag är nöjd ändå. Jag skriver kanske mer sen :)

Läxor läxor läxor

Nu sitter jag och försöker göra alla läxor vi har. Det är inte lätt att koncentrera sej på tråkiga saker... Jag ska inte till stallet idag för det är min "läxdag" idag. Lite synd för jag hade gärna åkt till stallet i stället för att sitta hemma och göra läxor ;) Jaja nu måste jag fortsätta men uppdaterar nog lite senare :) Kameran är laddad och klar så jag kanske hinner fota lite :D

Trött

Jag är jätte trött nu. Det har varit en lång dag i skolan. Nu har jag varit i stallet. Lazda var lite bättre än i går men ändå lite stel... Hoppas att det bara är träningsverk! I dag på hemkunskapen gjorde vi chicken nuggets. Dom blev goda men kanske lite väl stekta... Jag råkade sänka värmen på fel platta så jag körde på det varmaste hela tidet typ :o Inte bra ;) Men dom blev goda i alla fall och det är väl det som är huvudsaken.

I hate school...

Nu har vi en liten rast och vi har fått veckans jobb i matten. 7 sidor i matten!! :O I hate school. Och jätte mycket i Non. Och jag har typ inte hunnit göra någonting i Non och jag har jätte mycket kvar... Varför måste man ha så mycket läxor??

Otur :(

Det blir inga bilder sen för batteriet till kameran tog slut...

Foto-väder :D

Hejsan på er! :) Snart (eller ja om 2 och 1/2 timmar) kommer Jossan hit :) Vi ska åka till stallet. Men innan hon kommer hade jag tänkt hinna fota lite. Nu är det jätte fint väder och typ 20 grader varmt så man får passa på! :)
Så lite senare idag kanske det kommer lite nya bilder. Hm jag har ju inte direkt varit jätte bra på att lägga ut nya...
Och förresten tack igen Liza för en superkul dag igår! :D

shoppingtur ;)

Hejsan :) Nu har jag varit och fyndat lite i Varberg med Liza :) Men det fanns inte så mycket fina kläder... Men jag hittade ett par jeansleggins på gina tricot och en t-shirt på veromoda. :) Det var jätte kul. Synd bara att jag inte hittade ett par andra saker jag gärna ville ha. Men jag får köpa dom en annan gång ;)
Byxorna. Ser lite konstiga ut jag vet men dom var fina :)
Jag hittade inte någon bild på tröjan men jag lägger upp jag hittar :)

Rast

Nu har jag lunchrast! :) Nästa lektion börjar om en timme :)

Disco för dom små barnen :P

Hejsan på er! Nu har jag och Liza varit och satt upp affischer till discot för dom små barnen! :D Dom var så söta dom ba: "Wow! Disco för oss!!!" Haha riktigt söta. Och så tog som mina nycklar... :O Hehe :) Dom ba: "Wow undrar vems nycklar det här är, vad ska vi göra?". Det kommer bli kul att ha disco för dom. Och min pappa jobbar med discon ibland så vi ska få låna lite ljusgrejer av honom :D
Affischen som jag gjorde :)
© Redigering: Elin (jag) Program: Photoshop

No more matteläxa

Nu är jag klar med matteläxan! :D Och jag har varit i stallet och ridit och Lazda mådde jätte bra. På idrotten idag sprang vi en slinga. Det gick bra även om det inte direkt har blivit så mycket träning i sommar... Och vi var och kollade när dom släppte över laxar och andra fiskar på ett ställe. Fiskarna var faktiskt söta haha :) Nu ska jag försöka hinna jobba lite med No innan jag ska sova :)

Rast

Nu har jag rast :) Sen ska vi ha So och sen idrott. Vi ska springa en slinga. Jobbigt! Sen ska vi äta jätte snabbt och sen ska vi iväg och kolla på fiskar eller nåt. Sen ska vi ha friskvård och då ska jag gå en liten runda. Vi slutar halv fyra och när jag kommer hem ska jag göra läxor och kanske fota :) Sen ska jag till stallet.
Haha vet inte varför jag lägger upp denna bilden... :)
© Foto: Elin (jag) Kamera: Sony cuber-shot carl zeiss

Bilderna jag har lovat

Hejsan nu gör jag läxor. Eller jag ska börja med dom nu. Här kommer i alla fall bilderna jag har lovat :)
© Foto: Elin (jag) Kamera: Sony cyber-shot carl zeiss

Skönt med rast

Nu har jag rast :) Vi har pratat om betyg i idrott. Igår hann jag inte skriva så mycket för vi hade så mycket läxor... Nu ska vi ha matte och sen ska i ha franska. Vi hade läxor till idag så vi kommer säkert ha läxförhör. Hann inte lägga upp bilderna jag har i kameran igår heller så ni får en gammal bild idag också.
© Foto: Elin (jag) Kamera: Sony cyber-shot carl zeiss