bloglovin

Fotodag

Jag var och "fotade" (jag var modellen) med Yiyi och Viktorija idag. Super kul verkligen och de är så grymt duktiga på att fota båda två! Det var också jätte kul att få vara "modell" för en dag faktiskt. Tack Yiyi och Viktorija för en super kul dag!

Visste ni förresten att jag faktiskt har blivit erbjuden eller vad man ska säga att jobba som modell? På GHS (Göteborg Horse Show) för ett eller två år sen var det en som kom fram och frågade om jag inte kunde tänka mig att jobba för dem. Men tyvärr var jag väldigt väldigt blyg på den tiden och är fortfarande så jag tackade nej. Men men, det är ju alltid kul att ha fått frågan.

Bloggen har varit ganska död de senaste dagarna och det beror på att det händer så mycket just nu. Egentligen har jag jätte mycket att skriva om men jag har inte haft någon motivation till att skriva här. Men nu kommer det bli mycket bättre med det då jag ska ta hand om lilla Steppas när Frida är borta. Jag ska sätta igång honom nu i fem och en halv vecka. Mest skritt och lite trav. Det kommer antagligen komma upp en egen kategori för lilla Steppas snart!
Fina lilla Steppas, foto: Jag

The key to my heart belongs to you...

Just nu ligger jag i sängen och försöker plugga lite fysik. Inte världens roligaste kanske. Speciellt inte när man har världens förkylning och hostar som en gris hela tiden. Men men, det är bara att göra sitt bästa. Jag hoppade 4.30 idag på idrotten, mitt personliga rekord. Hade jag inte gjort övertramp på ett av hoppen hade jag hoppat 4.50. Bara några decimeter kvar till min lillasysters rekord 4.57...

Annars mår jag typ... konstigt. Det är höst nu. Jag går liksom runt som i en mardröm och väntar på att det sista steget ska tas. Dagarna går och tiden rinner iväg. Jag är sjukt ledsen och det är svårt att veta vilka som verkligen bryr sig. Vilka som stannar kvar och vilka som bara finns när det passar dom. Men jag har bra vänner. Och ni vet vilka ni är. Hade jag inte haft er vet jag inte var jag hade varit nu. Skolan är typ höjdpunkten på dagen även om det sista jag vill på morgonen är att gå upp. Min kamera kommer väl snart tillbaka hoppas jag, jag har jätte många bilder jag inte har hunnit lägga över på datorn och nu går det ju inte. Jag har ingen kortläsare.

Åh jag vill att tiden ska gå. Jag vill att mardrömmen ska vara över. Men jag vill inget hellre än att få vara med Lazda. Jag har nog aldrig varit med om något värre än detta.
Sommaren 2009. Den bästa tiden i mitt liv. Då var det du och jag. Inga problem och att var perfekt. För bra för att vara sant...

Torsdag

Idag sprang vi en slinga på ca 4 km. Min tid blev 21.03 minuter. Jag är faktiskt väldigt nöjd med det med tanke på att jag inte tränar eller har gjort någonting på över ett år. Så jag är nöjd! Annars har det inte varit världens bästa dag, det känns som om jag har haft otur i allt...
Tack för era fina kommentarer, det betyder jätte mycket <3

Åh...

För några dagar sen gick min kamera sönder -.- Man kunde kolla på bilderna men inte fota eller filma. Idag lämnade vi in den och jag får tillbaka den om 2-3 veckor... Kul att man får fota med sin kompaktkamera nu. Just nu, sista tiden med Lazda vill jag ha fina bilder med bra kvalité men inte ens med det har jag tur. Och jag har ingen kortläsare heller så ca 100-200 bilder ligger på minneskorten just nu. Någon som har lust att byta liv med mej?
Kan det bli värre än såhär? Lazda är snart borta, vi hittar ingen häst och kameran är sönder. Jag vågar inte ens tänka på hur det kommer bli sen.