bloglovin

Jag orkar inte

Det är konstigt. Att livet kan ändras så snabbt. På bara några minuter har hela världen gått under. Mitt hjärta har stannat och jag kan inte andas. Jag tänker hela tiden "det här kan inte vara sant" "jag vaknar snart" "det kommer snart ändras". Men sekunden efter kommer jag ihåg att det inte alls är en mardröm. Jag är vaken, detta är verkligheten. Klockan går men jag känner inte tiden. Allt har stannat upp. Jag står i mitten och ser världen snurra på utan att själv vara en del av det. Jag vill bara lägga mig ner och somna. Aldrig mer vakna. Jag vill att jag ska vara 11 år, min dröm har gått i uppfyllelse och vi har hela livet kvar tillsammans. Men jag vet att det aldrig kommer bli så igen. Det är för sent.

Det hade varit så mycket lättare om hon hade brutit benet i hagen. Ett snabbt men ändå jobbigt beslut. Nu är det upp till oss. Vill vi ha kvar henne eller vill vi avsluta? Vad är bäst för henne? Jag hatar livet. Jag orkar inte mer. Varför ska det alltid vara så orättvist?
Love hurts...♥

Kommentarer
Postat av: Patricia

åh vad har hänt? :( kram

2011-05-23 @ 18:29:40
URL: http://ponnynceline.blogg.se/
Postat av: Josäfin :>

<3

2011-05-23 @ 19:31:22
URL: http://jossanamigo.blogg.se/
Postat av: Frida

Vad har hänt med henne? :(

2011-05-23 @ 20:48:07
URL: http://thecamera.webblogg.se/
Postat av: jennie

så jäkla söt bild :)

fin ny design ser jag :)

2011-05-23 @ 21:00:29
URL: http://amazingofc.blogg.se/
Postat av: madde

Min islandshäst slet av sig en böjsena i hagen dagen efter julafton och jags att i precis samma sits som du gör nu. promenadhäst eller avlivning? Allt jag kan säga är att du känner henne bäst. Lyssna på ditt hjärta vad som är bäst för henne och var inte självisk. Ingen häst mår dåligt av att dö, Hästar är inte rädda för att dö som vi människor och det kan ibalnd vara den enda rätta vägen ut. Men som sagt, känn efter med ditt hjärta. Det här beslutet kan bara du ta!

2011-05-26 @ 00:21:57
URL: http://madurskaan.blogg.se/
Postat av: Stella

Vad har hänt? :(

2011-05-28 @ 09:19:51
URL: http://stellaobecka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback