bloglovin

Steppas 13/2-11

Idag fick han vila för vi hade bråttom till farmor och farfar. Han var väldigt sugen på att komma ut! Han ville ha mycket uppmärksamhet. Och han hade gått runt mycket i boxen så det var lite svårare att mocka än vanligt. Men jag tror att han undrar vart Frida är nu i början, det blir nog bättre om någon dag!
Frida och Steppas
Bild från fridas blogg: (Fridas blogg)

Kommentarer
Postat av: Frida

Åhh min lilla Sreppas <3 han verkar ha det super! Här är allt super och vi solar och badar och har det jätte skönt!!=D i morgon går vi på båten så hoppas jag kan läsa lite oftare då! =D än så länge har det varit super! Dock kom inte min väska förrän i dag då den blev fast i London men nu har den kommit! Hälsa steppas och Helena och pussa honom extra mkt från mig <3

2011-02-13 @ 16:08:22
Postat av: Frida

Mamma hälsar också =D <3

2011-02-13 @ 16:10:02
Postat av: N

sv: felriden på grund av ryttarens okunskap, gått med hög nacke bakom lod och då sänkt hela ryggen. inga ryggmuskler överhuvudtaget och en fin, stor underhals istället ;)

i hoppningen så släpptes han bara och gick på fart, 0 teknik. endast riden 3 dagar i veckan = ingen kondition och smal på grund av för lite mat även det på grund av okunskap. så smal, ingen kondition, felriden i båda grenerna och damp ;)

efter 2 år s börjar han se ut och bete sig som en normal häst. men han har fortfarande damp ;D

2011-02-13 @ 18:38:01
URL: http://blackijacki.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback